Kloakmester Aabybro

Her kan du se alle kloakmestre i Aabybro. Vi har samlet alle de firmaer, som kan hjælpe dig, når du har brug for hjælp til din kloak lige fra kloakrenovering til jævnlig kloakservice. Nogle af kloakmestrene har ikke en hjemmeside, men du kan altid komme i kontakt med dem ved at ringe til dem.

Kniber det med tiden til at ringe rundt, kan du også bestille 3 tilbud på kloakarbejde. Det kan spare dig for både tid og penge. Tilbuddene er helt uforpligtende, så du kan bare takke nej, hvis de ikke lever op til dine forventninger.

» Få 3 gratis tilbud på kloakarbejde

Jens Oluf Thomsen
Tranumvej 194
9440 Aabybro

98 23 62 11


Entreprenør Flemming Larsen-Ledet
Sneppevej 17
9440 Aabybro

20 12 82 77


Aabybro Entreprenørforretning A/S
Knøsgaardvej 107
9440 Aabybro

98 24 10 45


Gjøl VVS & Swartz Eftf. A/S
Industrivej 31
9440 Aabybro

98 24 10 89


C.J. Dissing ApS
Limfjordsgade 84, Gjøl
9440 Aabybro

98 17 90 11


Murermester Søren Holdensen A/S
Østergade 4
9440 Aabybro

98 24 60 21


Fristrup Maskinstation
Søndergårdsvej 35
9440 Aabybro

98 24 35 28Hvad må du selv, og hvornår skal du kontakte en autoriseret kloakmester i Aabybro?

Har du fået problemer med din kloak? I mange tilfælde vil det være nødvendigt for dig at kontakte en autoriseret kloakmester. Man skal nemlig være autoriseret kloakmester for lovligt at kunne foretage fx tilslutninger til det offentlige kloaknet, så spildevand bliver behandlet efter lovens regler.

Autorisationen er din garanti for, at kloakarbejdet bliver udført korrekt og efter de gældende regler. Samtidig har en autoriseret kloakmester altid en forsikring, som dækker, hvis der opstår fejl eller skader som følge af forkert udført arbejde.

Trænger din kloak til at blive renoveret, skal du altid kontakte en autoriseret kloakmester. Deres autorisation dækker nemlig kloakrenovering og for den sags skyld også etablering af kloak ved fx nybyggeri.


Du må gerne selv rense afløb inde i din bolig, hvis fx en vandlås er stoppet til. Arbejdet med afløb frem til den faste vandinstallation kræver nemlig ingen autorisation. Det vil normalt sige, at du må arbejde frem til det afløbsrør eller den faldstamme, som slutter ved henholdsvis gulvet og væggen.

Du må også gerne selv grave en faskine ned i din have, hvis den ikke bliver tilsluttet det offentlige kloaknet.

Er du i tvivl om, hvorvidt du selv må udføre arbejdet eller ej, kan det være en god idé at kontakte Jammerbugt Kommune. Du kan også finde information om, hvad du må og ikke må på Sikkerhedsstyrelsens hjemmeside. Her kan du også finde en oversigt over autoriserede kloakmestre i Aabybro.