Kloakmester Aars

Her kan du se alle kloakmestre i Aars. Vi har samlet alle de firmaer, som kan hjælpe dig, når du har brug for hjælp til din kloak lige fra kloakrenovering til jævnlig kloakservice. Nogle af kloakmestrene har ikke en hjemmeside, men du kan altid komme i kontakt med dem ved at ringe til dem.

Kniber det med tiden til at ringe rundt, kan du også bestille 3 tilbud på kloakarbejde. Det kan spare dig for både tid og penge. Tilbuddene er helt uforpligtende, så du kan bare takke nej, hvis de ikke lever op til dine forventninger.

» Få 3 gratis tilbud på kloakarbejde

Entreprenør Gunnar Nielsen Aars A/S
Vestre Boulevard 13
9600 Aars

98 62 27 22


NCO Byg Aars A/S
Vestvej 5
9600 Aars

98 62 24 55


Ole Brokholm Murer & Entreprenør ApS
Bandsholmvej 52
9600 Aars

23 25 33 34


Hornum Murer- & Entreprenørforretning
Evaholmvej 24, Hornum
9600 Aars

98 66 11 00


NR Kloak ApS
Nyrupvej 30
9600 Aars

20 81 24 77


Nordkabel A/S
Vestre Boulevard 13
9600 Aars

22 14 14 45Hvad må du selv, og hvornår skal du kontakte en autoriseret kloakmester i Aars?

Har du fået problemer med din kloak? I mange tilfælde vil det være nødvendigt for dig at kontakte en autoriseret kloakmester. Man skal nemlig være autoriseret kloakmester for lovligt at kunne foretage fx tilslutninger til det offentlige kloaknet, så spildevand bliver behandlet efter lovens regler.

Autorisationen er din garanti for, at kloakarbejdet bliver udført korrekt og efter de gældende regler. Samtidig har en autoriseret kloakmester altid en forsikring, som dækker, hvis der opstår fejl eller skader som følge af forkert udført arbejde.

Trænger din kloak til at blive renoveret, skal du altid kontakte en autoriseret kloakmester. Deres autorisation dækker nemlig kloakrenovering og for den sags skyld også etablering af kloak ved fx nybyggeri.

Du må gerne selv rense afløb inde i din bolig, hvis fx en vandlås er stoppet til. Arbejdet med afløb frem til den faste vandinstallation kræver nemlig ingen autorisation. Det vil normalt sige, at du må arbejde frem til det afløbsrør eller den faldstamme, som slutter ved henholdsvis gulvet og væggen.


Du må også gerne selv grave en faskine ned i din have, hvis den ikke bliver tilsluttet det offentlige kloaknet.

Er du i tvivl om, hvorvidt du selv må udføre arbejdet eller ej, kan det være en god idé at kontakte Vesthimmerlands Kommune. Du kan også finde information om, hvad du må og ikke må på Sikkerhedsstyrelsens hjemmeside. Her kan du også finde en oversigt over autoriserede kloakmestre i Aars.

Skal du have arbejdet udført af en autoriseret kloakmester, kan du prøve at indhente tre tilbud på nettet. Det er hurtigt, nemt og helt uforpligtende for dig.

Du kan også indhente tilbud fra mange andre håndværkere. Du kan fx få tilbud på vandskuring af dit hus eller malerarbejde.