Kloakmester Brabrand

Her kan du se alle kloakmestre i Brabrand. Vi har samlet alle de firmaer, som kan hjælpe dig, når du har brug for hjælp til din kloak lige fra kloakrenovering til jævnlig kloakservice. Nogle af kloakmestrene har ikke en hjemmeside, men du kan altid komme i kontakt med dem ved at ringe til dem.

Kniber det med tiden til at ringe rundt, kan du også bestille 3 tilbud på kloakarbejde. Det kan spare dig for både tid og penge. Tilbuddene er helt uforpligtende, så du kan bare takke nej, hvis de ikke lever op til dine forventninger.

» Få 3 gratis tilbud på kloakarbejde

Entreprenørfirmaet Poul Pedersen A/S
Grimhøjvej 12
8220 Brabrand

86 26 21 44


Murermester David Harritz ApS
Engmarken 18 B
8220 Brabrand

86 26 39 40


Entreprenørfirma Brdr. Møller A/S
Edwin Rahrs Vej 77
8220 Brabrand

87 47 60 60


Martin-Byg og Tegnestue ApS
Ørvadsvej 25
8220 Brabrand

24 24 14 53


P N Montage
Hovedgaden 46C
8220 Brabrand

29 11 42 07


Kloakmester Ernst Laursen & Søn ApS
Solskrænten 8
8220 Brabrand

21 26 36 99


Buus Anlægsgartner A/S
Silkeborgvej 750 B
8220 Brabrand

86 26 02 22Hvad må du selv, og hvornår skal du kontakte en autoriseret kloakmester i Brabrand?

Har du fået problemer med din kloak? I mange tilfælde vil det være nødvendigt for dig at kontakte en autoriseret kloakmester. Man skal nemlig være autoriseret kloakmester for lovligt at kunne foretage fx tilslutninger til det offentlige kloaknet, så spildevand bliver behandlet efter lovens regler.

Autorisationen er din garanti for, at kloakarbejdet bliver udført korrekt og efter de gældende regler. Samtidig har en autoriseret kloakmester altid en forsikring, som dækker, hvis der opstår fejl eller skader som følge af forkert udført arbejde.

Trænger din kloak til at blive renoveret, skal du altid kontakte en autoriseret kloakmester. Deres autorisation dækker nemlig kloakrenovering og for den sags skyld også etablering af kloak ved fx nybyggeri.


Du må gerne selv rense afløb inde i din bolig, hvis fx en vandlås er stoppet til. Arbejdet med afløb frem til den faste vandinstallation kræver nemlig ingen autorisation. Det vil normalt sige, at du må arbejde frem til det afløbsrør eller den faldstamme, som slutter ved henholdsvis gulvet og væggen.

Du må også gerne selv grave en faskine ned i din have, hvis den ikke bliver tilsluttet det offentlige kloaknet.

Er du i tvivl om, hvorvidt du selv må udføre arbejdet eller ej, kan det være en god idé at kontakte Aarhus Kommune. Du kan også finde information om, hvad du må og ikke må på Sikkerhedsstyrelsens hjemmeside. Her kan du også finde en opdateretoversigt over autoriserede kloakmestre i Brabrand.