Kloakmester Fjerritslev

Her kan du se alle kloakmestre i Fjerritslev. Vi har samlet alle de firmaer, som kan hjælpe dig, når du har brug for hjælp til din kloak lige fra kloakrenovering til jævnlig kloakservice. Nogle af kloakmestrene har ikke en hjemmeside, men du kan altid komme i kontakt med dem ved at ringe til dem.

Kniber det med tiden til at ringe rundt, kan du også bestille 3 tilbud på kloakarbejde. Det kan spare dig for både tid og penge. Tilbuddene er helt uforpligtende, så du kan bare takke nej, hvis de ikke lever op til dine forventninger.

» Få 3 gratis tilbud på kloakarbejde

B.C. Byg Fjerritslev ApS
Lejrmarksvej 20
9690 Fjerritslev

98 21 34 82


Entrepr. Bjarne Pedersen v/Erik Nielsen
Skræmvej 210, Skræm
9690 Fjerritslev

98 21 55 56


Thorup Bjerre Maskinstation
Gøttrupvej 513
9690 Fjerritslev

64 67 94 39


Granly Entreprenør A/S
Håndværkervej 11
9690 Fjerritslev

98 21 15 35Bejstrup Maskinstation A/S
Bejstrupvej 127
9690 Fjerritslev

70 10 54 00


Jens Jepsen Murerfirma A/S
Brøndumvej 66
9690 Fjerritslev

98 21 30 17


Fjerritslev Entreprenørforretning
Mågevej 33
9690 Fjerritslev

35 10 11 79


Hvad må du selv, og hvornår skal du kontakte en autoriseret kloakmester i Fjerritslev?

Har du fået problemer med din kloak? I mange tilfælde vil det være nødvendigt for dig at kontakte en autoriseret kloakmester. Man skal nemlig være autoriseret kloakmester for lovligt at kunne foretage fx tilslutninger til det offentlige kloaknet, så spildevand bliver behandlet efter lovens regler.

Autorisationen er din garanti for, at kloakarbejdet bliver udført korrekt og efter de gældende regler. Samtidig har en autoriseret kloakmester altid en forsikring, som dækker, hvis der opstår fejl eller skader som følge af forkert udført arbejde.

Trænger din kloak til at blive renoveret, skal du altid kontakte en autoriseret kloakmester. Deres autorisation dækker nemlig kloakrenovering og for den sags skyld også etablering af kloak ved fx nybyggeri.

En kloakmester kan hjælpe dig med, hvis din kloak er stoppet til.

Du må gerne selv rense afløb inde i din bolig, hvis fx en vandlås er stoppet til. Arbejdet med afløb frem til den faste vandinstallation kræver nemlig ingen autorisation. Det vil normalt sige, at du må arbejde frem til det afløbsrør eller den faldstamme, som slutter ved henholdsvis gulvet og væggen.

Du må også gerne selv grave en faskine ned i din have, hvis den ikke bliver tilsluttet det offentlige kloaknet.

Er du i tvivl om, hvorvidt du selv må udføre arbejdet eller ej, kan det være en god idé at kontakte Jammerbugt Kommune. Du kan også finde information om, hvad du må og ikke må på Sikkerhedsstyrelsens hjemmeside. Her kan du også finde en opdateret oversigt over autoriserede kloakmestre i Fjerritslev.