Kloakmester Fuglebjerg

Her kan du se alle kloakmestre i Fuglebjerg. Vi har samlet alle de firmaer, som kan hjælpe dig, når du har brug for hjælp til din kloak lige fra kloakrenovering til jævnlig kloakservice. Nogle af kloakmestrene har ikke en hjemmeside, men du kan altid komme i kontakt med dem ved at ringe til dem.

Kniber det med tiden til at ringe rundt, kan du også bestille 3 tilbud på kloakarbejde. Det kan spare dig for både tid og penge. Tilbuddene er helt uforpligtende, så du kan bare takke nej, hvis de ikke lever op til dine forventninger.

» Få 3 gratis tilbud på kloakarbejde

TT Maskinudlejning
Højbjergvej 22
4250 Fuglebjerg

55 45 37 06


Sneslev Entreprenøren
Sneslevvej 6, Sneslev
4250 Fuglebjerg

55 45 42 54


TM Enterprise
Korsørvej 28
4250 Fuglebjerg

55 45 42 62


Specht & Co.
Fuglebjerglundvej 28
4250 Fuglebjerg

55 45 33 83


Møllerløkkegaard ApS
Indre Krummerupvej 23
4250 Fuglebjerg

27 84 56 08Hvad må du selv, og hvornår skal du kontakte en autoriseret kloakmester i Fuglebjerg?

Har du fået problemer med din kloak? I mange tilfælde vil det være nødvendigt for dig at kontakte en autoriseret kloakmester. Man skal nemlig være autoriseret kloakmester for lovligt at kunne foretage fx tilslutninger til det offentlige kloaknet, så spildevand bliver behandlet efter lovens regler.

Autorisationen er din garanti for, at kloakarbejdet bliver udført korrekt og efter de gældende regler. Samtidig har en autoriseret kloakmester altid en forsikring, som dækker, hvis der opstår fejl eller skader som følge af forkert udført arbejde.

Trænger din kloak til at blive renoveret, skal du altid kontakte en autoriseret kloakmester. Deres autorisation dækker nemlig kloakrenovering og for den sags skyld også etablering af kloak ved fx nybyggeri.

Du må gerne selv rense afløb inde i din bolig, hvis fx en vandlås er stoppet til. Arbejdet med afløb frem til den faste vandinstallation kræver nemlig ingen autorisation. Det vil normalt sige, at du må arbejde frem til det afløbsrør eller den faldstamme, som slutter ved henholdsvis gulvet og væggen.

En kloakmester kan hjælpe dig med, hvis din kloak er stoppet til.

Du må også gerne selv grave en faskine ned i din have, hvis den ikke bliver tilsluttet det offentlige kloaknet.

Er du i tvivl om, hvorvidt du selv må udføre arbejdet eller ej, kan det være en god idé at kontakte Næstved Kommune. Du kan også finde information om, hvad du må og ikke må på Sikkerhedsstyrelsens hjemmeside. Her kan du også finde en opdateret oversigt over autoriserede kloakmestre i Fuglebjerg.

Vil du gerne have en god pris på kloakservice, kan du prøve at indhente tre tilbud fra autoriserede kloakmestre i Fuglebjerg. Det er både hurtigt og nemt, så du kan i ro og mag få et overblik over, hvad det vil koste at få udført den opgave, som du har indhentet tilbud på. Det er en service, som er helt gratis og ganske uforpligtende for dig. Har du andre opgaver, som kræver professionel hjælp, kan du også indhente priser på dem. Måske har du en opgave med malerarbejde, som skal udføres af en maler. Eller du har brug for en billig murer. Du kan indhente tilbud på stort set alle former for håndværkeropgaver lige fra gartnere til kloakmestre i Fuglebjerg.