Kloakmester Gørlev

Her kan du se alle kloakmestre i Gørlev. Vi har samlet alle de firmaer, som kan hjælpe dig, når du har brug for hjælp til din kloak lige fra kloakrenovering til jævnlig kloakservice. Nogle af kloakmestrene har ikke en hjemmeside, men du kan altid komme i kontakt med dem ved at ringe til dem.

Kniber det med tiden til at ringe rundt, kan du også bestille 3 tilbud på kloakarbejde. Det kan spare dig for både tid og penge. Tilbuddene er helt uforpligtende, så du kan bare takke nej, hvis de ikke lever op til dine forventninger.

» Få 3 gratis tilbud på kloakarbejde

Skovgaard-Konsulenten v/Allan Skovgaard Jessen
Rye Byvej 12
4281 Gørlev

58 85 65 45


Aut. Kloakmester GSC Anlæg A/S
Rørvej 11
4281 Gørlev

58 85 92 72


Gustav Keinicke
Falkensøvej 6
4281 Gørlev

40 15 80 89


KRP Byg og Anlæg
Solager 15
4281 Gørlev

21 67 08 60


TWL Anlæg & Kloak v/Thomas Wallin Lundquist
Ryevej 5, Rye
4281 Gørlev

22 82 07 46


Kirke Helsinge Entreprenørforretning
Søndergade 10, Kirke Helsinge
4281 Gørlev

58 85 64 13


Gørlev Murerforretning ApS
Støberivej 5-7
4281 Gørlev

51 35 91 80


Enghavens Entreprenør og Kloakmester ApS
Enghaven 17
4281 Gørlev

58 85 93 00Hvad må du selv, og hvornår skal du kontakte en autoriseret kloakmester i Gørlev?

Har du fået problemer med din kloak? I mange tilfælde vil det være nødvendigt for dig at kontakte en autoriseret kloakmester. Man skal nemlig være autoriseret kloakmester for lovligt at kunne foretage fx tilslutninger til det offentlige kloaknet, så spildevand bliver behandlet efter lovens regler.

Autorisationen er din garanti for, at kloakarbejdet bliver udført korrekt og efter de gældende regler. Samtidig har en autoriseret kloakmester altid en forsikring, som dækker, hvis der opstår fejl eller skader som følge af forkert udført arbejde.

Trænger din kloak til at blive renoveret, skal du altid kontakte en autoriseret kloakmester. Deres autorisation dækker nemlig kloakrenovering og for den sags skyld også etablering af kloak ved fx nybyggeri.

En kloakmester kan hjælpe dig med din kloak, hvis den er stoppet til.

Du må gerne selv rense afløb inde i din bolig, hvis fx en vandlås er stoppet til. Arbejdet med afløb frem til den faste vandinstallation kræver nemlig ingen autorisation. Det vil normalt sige, at du må arbejde frem til det afløbsrør eller den faldstamme, som slutter ved henholdsvis gulvet og væggen.

Du må også gerne selv grave en faskine ned i din have, hvis den ikke bliver tilsluttet det offentlige kloaknet.

Er du i tvivl om, hvorvidt du selv må udføre arbejdet eller ej, kan det være en god idé at kontakte Kalundborg Kommune. Du kan også finde information om, hvad du må og ikke må på Sikkerhedsstyrelsens hjemmeside. Her kan du også finde en opdateret oversigt over autoriserede kloakmestre i Gørlev.