Kloakmester Gadstrup

Her kan du se alle kloakmestre i Gadstrup. Vi har samlet alle de firmaer, som kan hjælpe dig, når du har brug for hjælp til din kloak lige fra kloakrenovering til jævnlig kloakservice. Nogle af kloakmestrene har ikke en hjemmeside, men du kan altid komme i kontakt med dem ved at ringe til dem.

Kniber det med tiden til at ringe rundt, kan du også bestille 3 tilbud på kloakarbejde. Det kan spare dig for både tid og penge. Tilbuddene er helt uforpligtende, så du kan bare takke nej, hvis de ikke lever op til dine forventninger.

» Få 3 gratis tilbud på kloakarbejde

Snoldelev Entreprenørfirma A/S
Søndervænget 2, Snoldelev
4621 Gadstrup

20 48 30 52


P.I. Entreprenørfirma ApS
Ramsølillevej 32 A
4621 Gadstrup

46 19 11 41


Køge Bugts Anlægsgartner ApS
Ramsølillevej 19
4621 Gadstrup

20 14 05 58


Greencon Servicepartner ApS
Hastrupvej 13
4621 Gadstrup

40 84 80 92


Skovstad Entreprenør ApS
Nyvej 9
4621 Gadstrup

40 33 27 53


Rør-Smeden ApS
Brordrupvej 37
4621 Gadstrup

40 15 50 42


Morten H. Jensen A/S
Brordrup Bygade 4
4621 Gadstrup

40 36 09 96


Max Construction Totalentreprise ApS
Mosevænget 8
4621 Gadstrup

22 16 26 29Hvad må du selv, og hvornår skal du kontakte en autoriseret kloakmester i Gadstrup?

Har du fået problemer med din kloak? I mange tilfælde vil det være nødvendigt for dig at kontakte en autoriseret kloakmester. Man skal nemlig være autoriseret kloakmester for lovligt at kunne foretage fx tilslutninger til det offentlige kloaknet, så spildevand bliver behandlet efter lovens regler.

Autorisationen er din garanti for, at kloakarbejdet bliver udført korrekt og efter de gældende regler. Samtidig har en autoriseret kloakmester altid en forsikring, som dækker, hvis der opstår fejl eller skader som følge af forkert udført arbejde.

Trænger din kloak til at blive renoveret, skal du altid kontakte en autoriseret kloakmester. Deres autorisation dækker nemlig kloakrenovering og for den sags skyld også etablering af kloak ved fx nybyggeri.

En kloakmester kan hjælpe dig med, hvis din kloak er stoppet til.

Du må gerne selv rense afløb inde i din bolig, hvis fx en vandlås er stoppet til. Arbejdet med afløb frem til den faste vandinstallation kræver nemlig ingen autorisation. Det vil normalt sige, at du må arbejde frem til det afløbsrør eller den faldstamme, som slutter ved henholdsvis gulvet og væggen.

Du må også gerne selv grave en faskine ned i din have, hvis den ikke bliver tilsluttet det offentlige kloaknet.

Er du i tvivl om, hvorvidt du selv må udføre arbejdet eller ej, kan det være en god idé at kontakte Roskilde Kommune. Du kan også finde information om, hvad du må og ikke må på Sikkerhedsstyrelsens hjemmeside. Her kan du også finde en opdateret oversigt over autoriserede kloakmestre i Gadstrup.