Kloakmester Jerslev Sjælland

Her kan du se alle kloakmestre i Jerslev Sjælland. Vi har samlet alle de firmaer, som kan hjælpe dig, når du har brug for hjælp til din kloak lige fra kloakrenovering til jævnlig kloakservice. Nogle af kloakmestrene har ikke en hjemmeside, men du kan altid komme i kontakt med dem ved at ringe til dem.

Kniber det med tiden til at ringe rundt, kan du også bestille 3 tilbud på kloakarbejde. Det kan spare dig for både tid og penge. Tilbuddene er helt uforpligtende, så du kan bare takke nej, hvis de ikke lever op til dine forventninger.

» Få 3 gratis tilbud på kloakarbejde

Malmos A/S
Hovedgaden 92, Ubby
4490 Jerslev Sjælland

59 59 53 42


R. R. Service
Bygaden 48
4490 Jerslev Sjælland

51 82 22 12


Entreprenør Benny Petersen A/S
Nordkrogvej 25
4490 Jerslev Sjælland

59 59 56 76


Ølands Entreprenør- & Kloakservice
Vesterbygårdsvej 4
4490 Jerslev Sjælland

59 59 55 17


Hvidebæk Kloakservice
Søndergade 77, Ubby
4490 Jerslev Sjælland

29 44 38 18


Entreprenør Thomas Petersen ApS
Rugvænget 5
4490 Jerslev Sjælland

22 90 42 57Hvad må du selv, og hvornår skal du kontakte en autoriseret kloakmester i Jerslev Sjælland?

Har du fået problemer med din kloak? I mange tilfælde vil det være nødvendigt for dig at kontakte en autoriseret kloakmester. Man skal nemlig være autoriseret kloakmester for lovligt at kunne foretage fx tilslutninger til det offentlige kloaknet, så spildevand bliver behandlet efter lovens regler.

Autorisationen er din garanti for, at kloakarbejdet bliver udført korrekt og efter de gældende regler. Samtidig har en autoriseret kloakmester altid en forsikring, som dækker, hvis der opstår fejl eller skader som følge af forkert udført arbejde.

Trænger din kloak til at blive renoveret, skal du altid kontakte en autoriseret kloakmester. Deres autorisation dækker nemlig kloakrenovering og for den sags skyld også etablering af kloak ved fx nybyggeri.

En kloakmester kan hjælpe dig med din kloak, hvis den er stoppet til.

Du må gerne selv rense afløb inde i din bolig, hvis fx en vandlås er stoppet til. Arbejdet med afløb frem til den faste vandinstallation kræver nemlig ingen autorisation. Det vil normalt sige, at du må arbejde frem til det afløbsrør eller den faldstamme, som slutter ved henholdsvis gulvet og væggen.

Du må også gerne selv grave en faskine ned i din have, hvis den ikke bliver tilsluttet det offentlige kloaknet.

Er du i tvivl om, hvorvidt du selv må udføre arbejdet eller ej, kan det være en god idé at kontakte Kalundborg Kommune. Du kan også finde information om, hvad du må og ikke må på Sikkerhedsstyrelsens hjemmeside. Her kan du også finde en opdateret oversigt over autoriserede kloakmestre i Jerslev Sjælland.