Kloakmester Samsø

Her kan du se alle kloakmestre på Samsø. Vi har samlet alle de firmaer, som kan hjælpe dig, når du har brug for hjælp til din kloak lige fra kloakrenovering til jævnlig kloakservice. Nogle af kloakmestrene har ikke en hjemmeside, men du kan altid komme i kontakt med dem ved at ringe til dem.

Kniber det med tiden til at ringe rundt, kan du også bestille 3 tilbud på kloakarbejde. Det kan spare dig for både tid og penge. Tilbuddene er helt uforpligtende, så du kan bare takke nej, hvis de ikke lever op til dine forventninger.

» Få 3 gratis tilbud på kloakarbejde

Brdr. Kjeldahl I/S
Nordbykirkevej 2
8305 Samsø

86 59 64 85


Aut. Kloakmester Palle Bang Sørensen
Havvejen 8
8305 Samsø

20 44 50 15


Arne Ditlevsen VVS Smede- & Maskinforretning A/S
Tranevej 11
8305 Samsø

86 59 02 69


Mugges Entreprenørforretning v/Mogens Garde
Egevej 11
8305 Samsø

61 34 87 75


Tranebjerg Entreprenør Forretning
Industrivej 1
8305 Samsø

40 27 00 87


Brdr. Stjerne K/S
Besser Smedegade 7
8305 Samsø

86 59 17 00


Kremmer Jensen ApS Entreprenør & Maskinstation
Selsinggård 2
8305 Samsø

86 59 17 61Hvad må du selv, og hvornår skal du kontakte en autoriseret kloakmester på Samsø?

Har du fået problemer med din kloak? I mange tilfælde vil det være nødvendigt for dig at kontakte en autoriseret kloakmester. Man skal nemlig være autoriseret kloakmester for lovligt at kunne foretage fx tilslutninger til det offentlige kloaknet, så spildevand bliver behandlet efter lovens regler.

Autorisationen er din garanti for, at kloakarbejdet bliver udført korrekt og efter de gældende regler. Samtidig har en autoriseret kloakmester altid en forsikring, som dækker, hvis der opstår fejl eller skader som følge af forkert udført arbejde.

Trænger din kloak til at blive renoveret, skal du altid kontakte en autoriseret kloakmester. Deres autorisation dækker nemlig kloakrenovering og for den sags skyld også etablering af kloak ved fx nybyggeri.

En kloakmester kan hjælpe dig med din kloak, hvis den er stoppet til.

Du må gerne selv rense afløb inde i din bolig, hvis fx en vandlås er stoppet til. Arbejdet med afløb frem til den faste vandinstallation kræver nemlig ingen autorisation. Det vil normalt sige, at du må arbejde frem til det afløbsrør eller den faldstamme, som slutter ved henholdsvis gulvet og væggen.

Du må også gerne selv grave en faskine ned i din have, hvis den ikke bliver tilsluttet det offentlige kloaknet.

Er du i tvivl om, hvorvidt du selv må udføre arbejdet eller ej, kan det være en god idé at kontakte Samsø Kommune. Du kan også finde information om, hvad du må og ikke må på Sikkerhedsstyrelsens hjemmeside. Her kan du også finde en opdateret oversigt over autoriserede kloakmestre på Samsø.