Kloakmester Taastrup

Her kan du se alle kloakmestre i Taastrup. Vi har samlet alle de firmaer, som kan hjælpe dig, når du har brug for hjælp til din kloak lige fra kloakrenovering til jævnlig kloakservice. Nogle af kloakmestrene har ikke en hjemmeside, men du kan altid komme i kontakt med dem ved at ringe til dem.

Kniber det med tiden til at ringe rundt, kan du også bestille 3 tilbud på kloakarbejde. Det kan spare dig for både tid og penge. Tilbuddene er helt uforpligtende, så du kan bare takke nej, hvis de ikke lever op til dine forventninger.

» Få 3 gratis tilbud på kloakarbejde

ABAK Kloakservice A/S
Vandmestervej 12
2630 Taastrup

70 26 64 66


Wicotec Kirkebjerg A/S
Roskildevej 338
2630 Taastrup

44 22 00 00


VVS og Kloak ApS
Taastrup Hovedgade 161
2630 Taastrup

89 88 34 74


F.J. Poulsen A/S
Snubbekorsvej 8
2630 Taastrup

46 76 92 44


Sydkystens Brolægning og Kloak
Rugvænget 33
2630 Taastrup

78 74 95 56


E.K. Entreprise A/S
Kuldyssen 8
2630 Taastrup

43 99 26 99​


Nestén Byg & Anlæg ApS
Piletoften 22
2630 Taastrup

40 20 40 40Hvad må du selv, og hvornår skal du kontakte en autoriseret kloakmester i Taastrup?

Har du fået problemer med din kloak? I mange tilfælde vil det være nødvendigt for dig at kontakte en autoriseret kloakmester. Man skal nemlig være autoriseret kloakmester for lovligt at kunne foretage fx tilslutninger til det offentlige kloaknet, så spildevand bliver behandlet efter lovens regler.

Autorisationen er din garanti for, at kloakarbejdet bliver udført korrekt og efter de gældende regler. Samtidig har en autoriseret kloakmester altid en forsikring, som dækker, hvis der opstår fejl eller skader som følge af forkert udført arbejde.

Trænger din kloak til at blive renoveret, skal du altid kontakte en autoriseret kloakmester. Deres autorisation dækker nemlig kloakrenovering og for den sags skyld også etablering af kloak ved fx nybyggeri.

En kloakmester kan hjælpe dig med din kloak, hvis den er stoppet til.

Du må gerne selv rense afløb inde i din bolig, hvis fx en vandlås er stoppet til. Arbejdet med afløb frem til den faste vandinstallation kræver nemlig ingen autorisation. Det vil normalt sige, at du må arbejde frem til det afløbsrør eller den faldstamme, som slutter ved henholdsvis gulvet og væggen.

Du må også gerne selv grave en faskine ned i din have, hvis den ikke bliver tilsluttet det offentlige kloaknet.

Er du i tvivl om, hvorvidt du selv må udføre arbejdet eller ej, kan det være en god idé at kontakte Høje-Taastrup Kommune. Du kan også finde information om, hvad du må og ikke må på Sikkerhedsstyrelsens hjemmeside. Her kan du også finde en opdateret oversigt over autoriserede kloakmestre i Taastrup.