Kloakmester Vejen

Her kan du se alle kloakmestre i Vejen. Vi har samlet alle de firmaer, som kan hjælpe dig, når du har brug for hjælp til din kloak lige fra kloakrenovering til jævnlig kloakservice. Nogle af kloakmestrene har ikke en hjemmeside, men du kan altid komme i kontakt med dem ved at ringe til dem.

Kniber det med tiden til at ringe rundt, kan du også bestille 3 tilbud på kloakarbejde. Det kan spare dig for både tid og penge. Tilbuddene er helt uforpligtende, så du kan bare takke nej, hvis de ikke lever op til dine forventninger.

» Få 3 gratis tilbud på kloakarbejde

Hans Frisesdahl A/S
Estrupvej 17, Askov
6600 Vejen

20 60 70 15


Birger Hansen & Søn ApS
Håndværkervej 3
6600 Vejen

40 58 81 15


Geo Heat Ex ApS
H C Andersens Alle 1
6600 Vejen

70 26 46 20


Entreprenør Henning Have A/S
Engvej 13 A
6600 Vejen

75 36 29 11


Murerfirmaet Ove Andersen ApS
Gamstvej 22
6600 Vejen

75 36 27 53


Vejen Entreprise-Kompagni ApS
Industrivej Vest 20
6600 Vejen

76 96 06 00Hvad må du selv, og hvornår skal du kontakte en autoriseret kloakmester i Vejen?

Har du fået problemer med din kloak? I mange tilfælde vil det være nødvendigt for dig at kontakte en autoriseret kloakmester. Man skal nemlig være autoriseret kloakmester for lovligt at kunne foretage fx tilslutninger til det offentlige kloaknet, så spildevand bliver behandlet efter lovens regler.

Autorisationen er din garanti for, at kloakarbejdet bliver udført korrekt og efter de gældende regler. Samtidig har en autoriseret kloakmester altid en forsikring, som dækker, hvis der opstår fejl eller skader som følge af forkert udført arbejde.

Trænger din kloak til at blive renoveret, skal du altid kontakte en autoriseret kloakmester. Deres autorisation dækker nemlig kloakrenovering og for den sags skyld også etablering af kloak ved fx nybyggeri.

Du må gerne selv rense afløb inde i din bolig, hvis fx en vandlås er stoppet til. Arbejdet med afløb frem til den faste vandinstallation kræver nemlig ingen autorisation. Det vil normalt sige, at du må arbejde frem til det afløbsrør eller den faldstamme, som slutter ved henholdsvis gulvet og væggen.

En kloakmester kan hjælpe dig med din kloak, hvis den er stoppet til.

Du må også gerne selv grave en faskine ned i din have, hvis den ikke bliver tilsluttet det offentlige kloaknet.

Er du i tvivl om, hvorvidt du selv må udføre arbejdet eller ej, kan det være en god idé at kontakte Vejen Kommune. Du kan også finde information om, hvad du må og ikke må på Sikkerhedsstyrelsens hjemmeside. Her kan du også finde en opdateret oversigt over autoriserede kloakmestre i Vejen.

Du kan også prøve at finde en kloakmester ved at indhente tre tilbud på nettet. Det er gratis og uforpligtende for dig, så du har intet at tabe ved at prøve. Du skal bare bruge et øjeblik på at beskrive din opgave. Så vil du blive kontaktet af tre forskellige kloakmestre med et tilbud. Det giver dig overblik over prisniveauet samtidig med, at du ved, hvem der har tid og mulighed for at hjælpe dig.

Har du andre opgaver, som også kræver en fagmand, kan du også indhente tilbud på det. Du kan fx prøve, om du kan finde en billig maler eller en dygtig snedker.